DOE MIJ ZO’N TREE

WEL EEN TINY ONE ALSJEBLIEFT.

Geen omgekapte den voor jou dit jaar, maar een oprolbare kerstboom.Een stijlvol en duurzaam alternatief voor de kerstboom: de TINY TREES. Kerstbomen op stof met verlichting die je na kerst gewoon kunt oprollen en bewaren. Ga voor een vrolijke kerst met een ‘tiny’ footprint. En een deel van de opbrengst gaat naar het aanplanten van nieuwe bomen. En geen gedoe met naalden of kinderen die tegen kerstballen aan rennen. Ga voor een zorgeloze kerst met stijl!

De Tiny Trees zijn kerstbomen op stof om aan je muur te hangen. Bedacht en ontworpen door Suseela Gorter en gemaakt in eigen land. In 1997 is Suseela Gorter afgestudeerd aan de ArtEZ als grafisch ontwerper en sindsdien heeft zij een ontwerpstudio. Suseela is bekend van de ‘Flat Flowers’. “Deze heb ik een aantal jaar geleden bedacht omdat ik geen vensterbanken had en vazen bloemen voor het raam miste. Maandenlang heb ik met veel geduld vazen bloemen gefotografeerd en daar uiteindelijk geweldige raamstickers van gemaakt.” Ook in het buitenland kreeg haar werk aandacht. Daarom zijn de Flat Flowers o.a. te koop bij MoMA New York.

En dan nu deze tiny trees. Mooi, handig en duurzaam. Inclusief met verfijnde LED kerstverlichting. Suseela vertelt: “Om zelfs de donkerste dagen wat licht en gezelligheid te geven. En tiny qua ruimte: omdat ze tegen de muur hangen, nemen ze nauwelijks ruimte in. Naalden hoef je ook niet meer op te zuigen. Handig toch!” Suseela vindt het zonde om voor een paar weken kerstplezier een boom om te hakken. “En ik krijg het ook niet over mijn hart om de boom na kerst op straat te zetten. Al die kerstbomen zo afgedankt bij de vuilcontainer. Dan liever een duurzame kerstboom die je kunt oprollen en tot volgend jaar kunt bewaren”, vertelt Suseela.

Tiny Trees: Verkrijgbaar op 90 x 120 cm (€ 65,-) en 120 x 180 cm (€ 95,-). Exclusief via de webshop: tiny-trees.nl

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?