JOIN THE CLUB!

NIEUW MAMALEEST COMMUNITY

Heb je het al gehoord? Mamaleest start met een Facebook community waarbij we moeders uitnodigen om lid te worden van een exclusieve club. Binnen de community delen we tips, horen we graag jouw mening en maak je kans op gave prijzen!

Een tijdschrift maken is leuk. Maar het wordt nog leuker als we jou, de lezer, erbij kunnen betrekken. Als we je leren kennen en weten wat je bezighoudt. Alleen dan kunnen we nog betere eropuittips, DIY’s en nóg fijnere leesartikelen maken. Daarom zetten we de stap naar een Mamaleest Facebook Community.

Via de community delen we tips, geven moeders onderling adviezen aan elkaar, vragen we om jouw mening en doe je mee aan exclusieve winacties. Hoe leuk is dat?

Wil jij ook bij de club?

Meld je hier aan en dan zien we je snel!

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?