LAZZZZZY SUNDAY MET MAMALEEST

RELAX PLAYLIST OP SPOTIFY

Omdat jij ook wel eens even helemaal niks mag doen

Zondag is dé relaxdag bij uitstek. Want: geen school, geen clubjes en (meestal) geen vriendjes over de vloer. Dus wat doe je dan? Juist, je maakt croissantjes, zet je kids aan het tekenen/kleien/knippen (kijk voor inspi in de nieuwe Mamaleest) en leest een boekje op de bank. En terwijl je je in deze gelukkige toestand bevindt, luister je naar de Mamaleest Lazy Sunday playlist op Spotify vol oude klassiekers gecombineerd met relax muziek van nu. Za-lig!

Check hem hier

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?