6x BEAUTY UITJES

Voor jou en je mini

Vriendinnendag, verjaardag, nichtjesdag, moeder-dochter-dag, genoeg dagen voor een goede dosis cream, make-up, lakken en luieren. Op onderstaande locaties in Nederland laat je jouw mini-me compleet in de watten leggen. Misschien mag je wel mee….

Kidsbeautypark Raamsdonksveer – Noord Brabant
Hier worden kinderen (en ouders!) echt gelukkig van. Chocolade gezichtsbehandelingen, spa-pedicure, make-up-behandelingen, een high tea, you name it! Wil je het personeel graag verkleed zien als prinsessen, dat kan hier ook. Ze verkopen trouwens ook de kindvriendelijke producten van beautylijn KBP.
Meer info klik hier

Coronel Beauty.Zone – Noord Holland
Als je dacht dat je hier alleen kunt karten en lasergamen, dan heb je het mis! In de Coronel Beauty.Zone leer je van een ervaren visagist hoe je je mooi opmaakt en leer je alles over make-up. De visagist vertelt meer over de producten en technieken en brengt bij één van de deelneemsters uitgebreid de make-up aan. De rest van de groep doet stap voor stap mee. Ook ontvangt iedereen individueel kleuradvies en leer je welke producten bij jouw huidtype passen.
Meer info klik hier

Beauty salon 4kids – Utrecht
Heerlijk zoet! Zo ook de high lemonade (kijk, daar houden wij nou van). Met badjasjes en slippertjes mag je de salon betreden en laat je je lekker verwennen met één van de arrangementen. Na de behandelingen kun je je ook in hele mooie jurken laten fotograferen (door de ouders). Speciaal voor onze eigen snoepjes.
Meer info klik hier

Spahuys Kids – Noord Brabant
Minder zoet maar zéker zo lekker. Een ‘kids deluxe arrangement’ een (ouder- en)kind Hamam, of lak-feestje: het Spahuys Kids weet van wanten. Het traditionele hamam ritueel is al ruim 800 jaar oud. Tijdens de behandeling in de exclusieve hamamruimte wordt eerst je lichaam zacht gescrubd (bij jonge kinderen met spons). Hierna word je heerlijk met authentieke olijfoliezeep ingezeept en lekker gemasseerd. Het haarwas ritueel is ook inbegrepen. En dit is maar een van de heerlijke mogelijkheden…
Meer info klik hier

Kids Beauty Spa Amsterdam – Noord Holland
Kids Beauty Spa biedt beauty en wellness aan op entainment basis voor kinderen vanaf 4 t/m 13 jaar. Daar óf op een gewenste locatie. Hun missie; ’We make children feel beautiful’. Je voelt de hoffelijke service en luxe verwennerij tijdens een mani- en pedicure, party of high-tea. Wat wil je? Een tijdelijke tatoeage? Check!. En als het nog niet hoffelijk genoeg voelt, kun je je altijd laten ophalen door de limousine-ophaalservice met een chauffeur in pak.
Meer info klik hier

Fancy Palace Almere (+ 2 andere locaties in Nederland) – Flevoland
Feestje? Wat dacht je van een: Spa-feestje, Prinsessen-Royal-feestje, Beauty-VIP-feestje of Topmodel-feestje. Hier draait het om plezier maken. Met name de beautybehandelingen zijn bedoeld om met vriendinnen gezellig te verkleden, op te maken, nagels te lakken en ga zo maar door. Uiteraard wel met hoogwaardige natuurlijke producten die geschikt zijn voor kinderen.
Meer info klik hier

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?