7 X (KIDS) HIGH TEA TO GO

Bakken? Bestellen bedoel je!

Ben jij ook klaar met alle zelfgebakken cakejes, koekjes en bananenbroden? Tijdens deze gezondheidscrisis heeft menig moeder zich ontpopt als meesterbakker. Van zandkoekjes tot luchtige cakes en van bananenbroden tot chocolade truffels: we bakken wat af met z’n allen. Hoe leuk ook dat geklieder in de keuken; een keer verwend worden met lekkers dat een ander heeft gemaakt is ook fijn. Dus hierbij een lijstje van zaken waar je heerlijke high tea’s kunt bestellen, ophalen of kunt laten thuisbezorgen. Zo maken we de dagen toch nét iets specialer. Tip voor de vaders: hier worden moeders dus echt blij van. Hint, hint Moederdag…

Grand Café Puur – Noord-Brabant
Dat kan Grand Café Puur wel; het koken en bakken van de heerlijkste gerechten. In het restaurant word je altijd megaverwend, maar nu kun je dus ook thuis genieten van een goedverzorgde high tea. En bestellen gaat heel gemakkelijk online.
grandcafe-puur.nl

Honeypie – Zeeland
Bij het fijne en gezellige theehuis Honeypie in het mooie Middelburg, kun je een high tea of picknickmand bestellen om mee naar huis te nemen. De high tea bestaat uit drie rondes van heerlijke hapjes, die je thuis natuurlijk gewoon door elkaar kunt eten. Thee zit er ook bij, zo hoef je thuis alleen nog maar water te koken en een paar leuke kopjes te fixen.
honeypie.eu

Zus & Zoet – Zuid-Holland
Dit marshmallow-, Rocky Road-, muffin- en pannenkoeken-feestje wordt zo bij je thuisbezorgd! Alle hapjes zijn huisgemaakt en dat proef je. Wil je als mama (natuurlijk) meedoen? Op de website stel je uit een lijst hapjes je eigen high tea samen.
zusenzoet.com

MosaicAffairs – Noord-Holland
MosaicAffairs is een ‘verborgen parel’ in Amsterdam en bezorgt een honderd procent vegetarische high tea bij je thuis. En waar bestaat deze high tea dan uit? Houd je vast en pak een doekje om je kwijl weg te vegen: een brownie doordrenkt met chocolade, twee soorten gebak, warme quiches en empanadas.
mosaicaffairs.com

Restaurant De Huiskamer – Drenthe
De Huiskamer heeft een doos vol lekkers samengesteld. Vergeet je zorgen en eet petit fours, arretjescake, bonbons, een mix van diverse koekjes, belegde croissantjes, scones, muffins, brownies, soesjes gevuld met slagroom, clotted cream en lemon curd en natuurlijk echte Engelse pancakes! Laat deze hemelse doos thuisbezorgen of haal hem zelf op bij de drive thru.
dehuiskamer.com

The Cake Room by A Cup of Cake – Noord-Brabant
The Cake Room van A Cup of Cake is een vrolijke en vooral zoete cakeboetiek. Ze maken de knapste taartjes, cupcakes en andere gebakjes. Nu we massaal in een semi-lockdown zitten en behoefte hebben aan leuke dingen doen thuis, introduceerde A Cup of Cake de ‘High Tea @ Home’! Een box vol heerlijke homemade sweets inclusief verschillende theesmaken. De box is trouwens ook gepersonaliseerd te bestellen en in verschillende varianten.
acupofcake.nl

Heavenly Cupcakes – Zuid-Holland
Heavenly Cupcakes is een vegan bakkerij in Rotterdam met cupcakes, taart, cookies en ander gebak. Ze maken alles zelf en werken alleen met pure en plantaardige ingrediënten, waardoor het gebak vrij is van dierlijke producten zoals lactose en ei. Als je thuis zelf een vegan high tea wilt verzorgen zonder in de keuken te staan, kun je hier een high tea to go bestellen. Hierin vind je al het gebak en de hartige hapjes van de standaard high tea, maar dan om mee te nemen. Alleen even online bestellen en het grote genieten kan beginnen.
heavenlycupcakesrotterdam.nl

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?