BEETJE VREEMD, WEL LEKKER

Websites die te nutteloos zijn voor woorden

Ja, de neef van je vriendin en daar de moeder van is gisteren gaan snacken bij de plaatselijke friettent waar ze potverdorie toch haar teen stootte…iedereen heeft wel eens zo’n tijdlijn waar je van in slaap dreigt te vallen. En nu? Dan zit er maar één ding op: de meest onzinnige websites bezoeken om een paar kostbare minuten van je leven mee te vullen.

crouton.net Het is krokant, lijkt op brood en je doet het in de soep. Je bedoelt een crouton? Je vindt hem hier.

kanikeenkortebroekaan.nl Hij hangt daar maar mooi te wezen. En je wilt hem zo graag aan. Maar kan dat wel? Je leest het op de kan-ik-een-korte-broek-aan-website. Of: je haat korte broeken en hoopt dat het snertweer is. Heerlijk als het weer niet kan.

doughnutkitten.com Je voelt een paniekaanval opkomen omdat je kind een vervelend vriendje te spelen heeft, de hond aan de diarree is en de collega’s van je partner komen eten (één van de drie is ook al erg), dan zeggen wij vier woorden: katten op zwevende donuts.

iamawesome.com Is dat zo? Kijk zelf maar.

make-everything-ok.com Voor als het kijken naar katten op zwevende donuts niet lijkt te helpen.

dayold.pizza Word jij ook altijd rustig van pizza? Wij ook. Genieten dit.

koalastothemax.com Omdat ze zo lief zijn en bijna met uitsterven bedreigd worden. Wel alle rondjes doen hè? Meerdere keren. En als je er een beetje opgefokt van raakt, kijk dan heel even naar de pizza. Adem in…en uit…

eelslap.com Kan iedereen het heen en weer krijgen (excusez le mot) of ben je gewoon heel erg ongesteld (dan kan iedereen sowieso het heen en weer krijgen), leef je uit op deze site. Wij wisten ook niet dat een paling zo lekker in de hand lag.

trashloop.com Opruimen in je huis is opruimen in je hoofd. Tenminste…

endless.horse Waar zou dit paard zijn broeken kopen?

Zo, en nu weer boterhammen smeren, met de hamster naar de dierenarts, planten water geven, een kaartje aan je vriendin schrijven, je moeder bellen, een verslag uitwerken, de hond uitlaten, een wasje uithangen, een teamuitje regelen, de boodschappen bestellen, vriezer ontdooien, kleding naar de stomerij brengen, hulpouder spelen, pizza’s kleien met je kleuter, je baas mailen enzovoort, enzovoort, enzovoort…

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?