KINDVRIENDELIJK DINEREN IN NEDERLAND

5X uit eten

Bij de Neut- Noord – Brabant
Dit is echt een heerlijke plek. Een lekker (en mooi) restaurant met voldoende keus voor groot én klein en met leuke, overzichtelijke en gezellige speelhoeken. Buiten zijn er klimtorens, glijbanen en een kabelbaan. Je eet hier versgemaakte pizza’s, pasta’s en pannenkoeken. Maar ook Italiaans schepijs en oer-Hollands snoepgoed (yes!).
bijdeneut.nl

 

Bij Ons in de Wellerwaard – Flevoland
Wellerwaard is het jongste recreatie-en natuurgebied in Noordoostpolder. Het is groot en ruim opgezet. Je kunt er zwemmen, spelen op het strand, wandelen, uitwaaien en barbecueën. Op de dinerkaart in het restaurant vind je (ook op de lunchkaart) kleine gerechtjes. De gerechtjes worden geserveerd op planken, zodat je meerdere gerechtjes tegelijk kunt bestellen en proeven!
bijons-wellerwaard.nl

 

De Bolle Buik – Noord-Holland
Een grote Oudhollandse speeltuin, een potje midgetgolf of jeu de boules, een speelhoek binnen, pannenkoeken én hamburgers. Wat wil een mens nog meer? Een kabouterpad misschien? Hebben ze ook! Gewoon genieten hier.
debollebuik.nl

 

De Pannekoektrein – Friesland
“Welkom op het station van Marrum-Westernijkerk” zal stationschef ‘Trijntje’ je vanachter het kaartenloketje verwelkomen. Eenmaal in de trein (de imposante Humboldt stoomlocomotief uit 1914 die twee, compleet in stijl gerestaureerde coupérijtuigen uit 1920 trekt, waarin zich het pannekoekrestaurant bevindt) tref je de conductrice of conducteur. Deze knipt de kaartjes en verstrekt de dienstregeling met een ruim aanbod van de meest heerlijke pannenkoeken en toetjes!
depannekoektrein.nl

ABC Restaurant Sevenum – Limburg
Dit is wel een prettig geval apart. Je kunt hier namelijk onbeperkt eten en drinken in 11 verschillende restaurants! (Wat?) Vis, Mexicaans, steakhouse, salades, sushi, en…en..en… te veel om op te noemen. ‘Mama, mag ik dat?’ ‘Ja.’ ‘Mama, mag ik dat?’ ‘Ja.’ ‘En dat?’ ‘Nou, vooruit dan.’ Ben jij even de allerbeste mama aller tijden! En als zij klaar zijn maar jij nog niet; er is ook een binnenspeeltuin
abcrestaurants.com

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?