WIN AQUARING ZWEMBANDJES

Veiliger waterplezier

Om watertrauma’s te voorkomen, is het verstandig je kind een zo veilig mogelijk paar zwembandjes om te doen. Met de extra veilige Aquaring zwembandjes van Aquarapid is blijven drijven dan ook a piece of cake.

 

Het geheim van deze spierballen zit vanbinnen. Ze bestaan uit een PVC gecoate spons die is omringd door een opblaasbare sterke PVC wand met dubbele naad. Eigenlijk hoef je alleen het volgende te onthouden: mocht een bandje onverhoopt leeglopen, dan blijft je kind dankzij de sponzeninhoud toch drijven. En dat is een geruststellende gedachte als je allemaal hebt getekend voor een ontspannen dag aan het water.

Wil jij zo’n fijne set Aquaring winnen? Check onze socials voor de winactie (geldig tot 1 juli). Facebook: mamaleest of Instagram @mamaleest.

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?