MÁÁÁÁM, WAT ETEN WE VANDAAG?

Weet wat je eet met deze vouwdobbelsteen

Om een relaxte moeder te zijn en te blijven kun je wel eens wat hulp gebruiken bij het samenstellen van het avondmenu. Daar dacht de Club van de Relaxte Moeders hetzelfde over. Zij stellen elke week een Relax Mama Weekmenu samen, zodat je wekelijks andere gerechten aan je kritisch kroost kunt voorschotelen.

Check de blog hier

Wil jij ook wel eens wat anders eten dan gehakt op maandag? Download en print de vouwdobbelsteen met recepten uit het Relax Mama Weekmenu en laat het lot bepalen wat jullie deze week eten. Geen nood: naast al die lekkere en verantwoorde maaltijden is ook ruimte opengelaten voor de telefoonnummers van jullie favoriete afhaalrestaurants.
Smakelijk!

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?