WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?

Een paar jaar geleden rolden wij weer eens flink met onze ogen: de zomervakantie stond voor de deur en daar hoorden we enorm van te genieten. In de praktijk betekende dit zes lange weken goochelen met tijd en vermaak. Want hoe gingen we die vakantie vullen? Op een manier dat en de kinderen het fijn hadden, er gewerkt kon worden en dat je zelf misschien ook nog wat kon ontspannen? Dat werd weer uren zoeken naar leuke uitjes/tips/campings/knutselprojecten en meer entertainment.

We keken elkaar aan en verzuchtten dat het al zou schelen als er een boek of tijdschrift bestond, dat het uitzoekwerk al gedaan had. En daar, op dat moment werd het zaadje voor Mamaleest geplant.

DANIËLLE
Na de kunstacademie startte ik meteen met mijn eigen grafisch ontwerpstudio. Inmiddels ben ik ruim tien jaar verder en heb ik voor een boel leuke opdrachtgevers mogen werken. Maar er kan niets tippen aan een eigen project waar je ‘s nachts om 00.30 nog met plezier (en een heleboel koffie) aan zit te werken. Mamaleest is en heeft alles wat ik leuk vind.

Tussen het werken door zorg ik voor de twee liefste meisjes op aarde, heb een fijne vriend, een saaie kat en houd ik allerlei ballen hoog, al lijkt het soms eerder een ballenbak.

Aangezien vriend en ik beiden niet-Nederlandse roots hebben, reizen we graag en proberen we veel te ondernemen. Daarnaast kun je me wakker maken voor sushi, bieren met vrienden en het binnenlaten van de huishoudelijke hulp. Ik sta vierkant achter het motto: Good moms have sticky floors, dirty ovens and happy kids!

Poetsen is dus geen hobby. Kroelen op de bank en een magazine maken daarentegen wel!

KATJA
Als mijn broertje en zus aan het tekenen waren, zat ik te schrijven. Niet gek dat ik dan ook nog steeds dezelfde poppetjes teken als dertig jaar geleden (confronterend deze tijdsprong…).

Als freelance tekstschrijver houd ik van teksten met een lekkere knipoog. In Mamaleest leg ik mijn hele knipogende ziel en zaligheid. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van meubeltjes, knutselprojecten, vakanties, tripjes, mode, goede recepten en fijne artikelen?

Mijn droom is om van Mamaleest een inspirerend platform te maken waar ik samen met partners in crime Daniëlle en Esther al mijn werktijd aan mag besteden. De overige tijd ben ik thuis en deel ik mijn leven met the husband en onze drie geldslurpers. Mijn motto met hygiënisch tintje luidt: everything fun and well, we can also be very happy with clean floors en ditto ovens.

Mij hoef je trouwens nergens wakker voor te maken. Ik ben nog steeds acht jaar chronisch slaaptekort aan het inhalen…

ESTHER
Sales zit in mijn bloed. Als klein meisje verkocht ik aan mijn zussen hun eigen barbies nog. Producten of diensten waar ik achter sta, kunnen rekenen op honderd procent commitment. Mamaleest is een concept waar ik heilig in geloof. Mensen zien mij als een rasechte optimist. En dat klopt ook wel; ik draag iedere dag mijn favoriete roze bril.

Als ik aan Mamaleest denk, denk ik aan een grote community, verbinding, inspiratie maar vooral relativering. Het leven is mooi dus leef het ten volle. Lach hard en vaak en haal je schouders op wanneer je er niet dood aan gaat.

Ik ben dol op knuffelen met dochter, zoon en manlief, 1000 dingen plannen (heerlijk) en lekker koken met de radio aan of een cd van ‘The best of 1999 ofzo’…)

Aangezien ik op dit moment meer niet slaap dan wel (mijn dochter doet echt haar best, maar je best doen is simpelweg soms niet genoeg…) kun je mij wakker maken voor mijn lievelingsgerechten. En dat zijn er veel. Ik lust bijna alles. En alles met rode wijn alsjeblieft.

TEKSTSCHRIJVER + VORMGEVER + SALESTIJGER = MAMALEEST

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN?

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle ins & outs.

ONDERDEEL ZIJN VAN MAMALEEST?

Heb je vragen, wil je adverteren of mamaleest in je winkel verkopen?